woensdag 2 oktober 2019

Vers geperst (1)

Naar jaarlijkse gewoonte kan je weer uitgebreid kennismaken met het aanbod uit de Davidsfonds Cultuurgids op onze activiteit 'Vers Geperst'. Op zondag 6 oktober 2019 staan onze bestuursleden jullie weer vol enthousiasme op te wachten in de Glazenstraat van ons Vosselaarse gemeentehuis. Tussen 10 en 15 uur ben je welkom om de boeken en cd's te bekijken en een keuze te maken voor je lidmaatschapsbijdrage. Bij een glaasje cava of fruitsap neem je rustig de tijd om je keuze te bepalen en het keuzeformulier in te vullen. Je kan je bijdrage onmiddellijk afrekenen via de aanwezige Bancontactterminal (een betaalwijze die wij ten zeerste waarderen) of later met een overschrijving via uw bank betalen. Onze medewerkers zijn steeds stand-by om toelichting te geven of een handje toe te steken.


Deelnemers aan 'Vers Geperst' maken naar goede gewoonte bij vernieuwing van hun lidmaatschap ter plaatse weer kans om hun lievelingsboek uit de Cultuurgids 2019-2020 te winnen.
En ook nieuwe leden hoeven niet te treuren. Word je lid tijdens deze activiteit van 'Vers Geperst' dan krijg je de keuze uit één van de 5 boeken die we je als verwelkoming aanbieden.